Arttu ja Eetu

Artun ja Eetun kuulumisia yms. muuta mukavaa...

26.7.06

Uusi aita!!! =o)


Vihdoin ja viimein meidän isi-pappa jaksoi ottaa työkalut käteensä ja tuli tekemään meille kauan odotetun uuden aidan! Kyllä siitä niin hieno nyt tulikin! En olisi ikinä jaksanut uskoa, että olisin joskus elämässäni näin innoissani yhdestä aidasta...
Nyt on mukavaa, kun pääsemme kulkemaan myös takapihan kautta ulos ja sisään. Varsinkin silloin, kun pojat ovat likaisia, niin ei tarvitse tuoda niitä sisäkautta. Lisää tilaa tuli varmaan n. 8 neliötä ja pojat ovat alkaneet vähitellen alkaneet ymmärtää, että tällä uudella alueella saa myös oleskella. ;)
Aidasta puuttuu vielä tällä hetkellä alhaalta lauta, ettei koirat pääse plumpsahtamaan aidan alta. No, tänään sisällä sitten ihmettelin, että mitäs se Eetu tuolla ulkona oikein itkee...?? Ajattelin ensimmäiseksi, että sillä on kakkahätä tms. Noh, Eetu se oli jo päässyt vierähtämään aidan toiselle puolelle ja itki siellä, että ois kiva taas päästä sisälle. Mulla on kieltämättä aika erikoiset (mutta onneksi aivan ihanat) koirat, kun alkavat hätääntyä, kun joutuvat aidan väärälle puolelle. Se varmaan kertoo siitä, että vapaana saadaan olla tarpeeksi ja kotona on kivaa! ;)

Tässä kuvia uudesta aidasta:


Hieno porttimme...



Kiva varjopaikka pojille kera "taitetun" (suom. ajamattoman) ruohon. =o)

Eetu vieläkin "vanhalla" paikalla.

Arttu tutustumassa uuten alaan.