Arttu ja Eetu

Artun ja Eetun kuulumisia yms. muuta mukavaa...

2.7.06

Mahtava viikonloppu!!! =o)


Ihan niinkuin Artun eilinen valioituminen ei olisi ollut tarpeeksi, niin Eetu nappasi tänään ROP-pentu palkinnon! Aivan mahtavaa! Eetun kehäkäyttäytyminen oli todella mallikasta ja arvostelussa minua eniten lämmitti lauseet: lovely temperament ja very promising! Jotenkin Eetun ihanan mahtava luonne huokui tuomariinkin ja itse olin niin tyyty! Eetua on varmaan tulevaisuudessakin mukava esittää rauhallisen käytöksen vuoksi varsinkin kun rakenne vielä paranee ja vahvistuu.
Eetu hurmasi myös muitakin ihmisiä taas kerran esim. änkeämällä meidän häkin vieressä olevien tuntemattomien ihmisten syliin paijattavaksi. =o) Monet nauroivat ja ihastelivat Eetun pentumaista touhua näyttelyalueella. On se vaan niin ihana poika, että moni ei siitä kylmäksi jää! =o)
Arttu starttasi tänään valioluokan ERI3:lla johon olin todella tyyty! Mammat oli taas vaan meitin äijällä mielessä... Hoh hoijaa! Onneksi nyt saa jäädä pienelle näyttelytauolle ja odottaa tota Eetun kehittymistä.
Mahtavaa tässä päivässä oli myös Piian & Fonzien ROP, SERT ja FIN MVA ja Terhin & Viivin SERT ja VSP! Onnea heille vielä kerran! Olen niin iloinen teidän puolestanne!
Kasvattajaryhmäänkin osallistuimme Artun sekä Colan, Vallun ja ROP-koira Fonzien kanssa. Kunniapalkinto tuli ja siitä sitten jäimmekin odottelemaan ryhmäkehiä, jossa valitettavasti ei pärjätty, kun tuomari taisi tykätä enemmän terriereistä.
Mukavaa oli myös se, kun PIian poppoo ja Virpi tulivat vielä valio ja roppikahveille meille pitkän päivän jälkeen! Törmätään taas jossain ja ollaan kuulolla!!! =o)
Laitan tähän kuvia tästä päivästä ja SUURET KIITOKSET Virpille hovikuvaajana olemisesta (et sä sitä kameraa rikkonut vaikka väititkin niin...;o) ) sekä kaikesta muustakin korvaamattomasta avusta!!! =o)






Eetu esiteltävänä



Pikkasen ravia...




Pentupalkintojen jako: Eetu ROP ja Tia VSP.


Valioluokan kokoontuminen: Arttu, Cola ja Vallu.


Arttu esiteltävänä.


Kilpailuluokka



Kasvattajaryhmä KP

Tässä vielä Annen ottamia kuvia. Kyllä järjestelmäkameralla kelpaa räpsiä... Paljon kiitoksia kuvista Annelle ja Piialle!!!




1 Comments:

  • At 7:01 ip., Blogger Micaela said…

    Joo se kahvitus kuulostaakin mukavalta idealta.. eli marraskuun alussa sitten.. ;)
    Huomenna törmätäänkin sitten Ruovedellä! Oikein odotan jo sitä päivää!! Vielä kerran suuret kiitokset kuvista!

     

Lähetä kommentti

<< Home