Arttu ja Eetu

Artun ja Eetun kuulumisia yms. muuta mukavaa...

1.7.06

Kyläreissulla...


Kävimme torstaina kaverini Johannan luona Pihlavassa. Aina kun käännymme viimeisestä risteyksestä Johannan luo, Arttu nousee tinttaamaan ja vinkumaan takaboksissa eli kivaan paikkaan ollaan menossa!
Johannalla on 2 koiraa, joista toinen Pyry on harmaa norjanhirvikoiran/mäykyn rakkauden lapsi (s.2002). Onni (s. 2004) sitten taas on niin monen rodun rakkauden lapsi, että kaikista ei ole tietoa, joka tapauksessa Onnista löytyy mäykkyä, suomen pystykorvaa yms. yms. ELI LUONNETTA ON! =o) Pyry olikin meidän Artun ensimmäisiä leikkikavereita ja pojat tulevat vieläkin hienosti keskenään toimeen vaikka molemmat äijiä ovatkin... Leikit on vanhemmiten vähentyneet, mutta kivaa on aina kuitenkin! Onni tuli pikkasen myöhemmin kuvioihin ja Arttu hyväksyi senkin hienosti. Arttu aina suojeleekin näitä pikkukavereitaan.
Onni on nyt saanut Eetusta aivan mainion leikkikaverin! Johannan luo on aina kiva mennä kylään, kun ei ikinä tule koirilla mutkia matkaan.


Pyry ja Arttu

Onni, Eetu, Pyry ja Arttu

Eetu ja Onni



Lopuksi vielä jonkinmoinen yhteiskuva... Eli Eetu, Pyry, Onni ja Arttu (sekä Johanna piilottelemassa Artun selän takana. ;) )