Arttu ja Eetu

Artun ja Eetun kuulumisia yms. muuta mukavaa...

14.6.06

Kuulumisia...


Eilen oltiin Lattomeren hiekkakuopilla läträämässä. Arttu haki tuttuun tapaan keppiä vedestä monta monta kertaa ja Eetu odotteli taas rannassa hyeenana. Eetu ui eilen 3 kertaa, kun ei malttanut odottaa, että Arttu tuo kepin rantaan asti... =o)
Tänään ois tarkoituksena lähteä uudestaan ja mammakin ottaa uikkarit mukaan, kun ei eilen älynnyt, että vesi oli lämmennyt jo niin paljon...
Eilen oltiin myös Eetun kanssa viimeisessä koirakoulussa. Arttu jäi siksi aikaa kotiin ulos ja kun tulin kotiin, niin poika oli kummasti päässyt sisälle... Äijä oli sitten hyppinyt ovea vasten niin kiitettävästi, että se oli varmaan auennut. Oli sitten kiitettävät naarmut ovessa... Aargh! En tiedä mikä oli vanhalle herralle tullut, kun ei normaalisti noin käyttäydy. Kai Arttu oli sitten ajatellut, että petkule! Mua kun ei jätetä tänne kuumuuteen! Heh!
Eetun koirakoulu on mennyt ihan mainiosti. Mamma saisi kyllä tehdä paljon paljon enemmän töitä sen kanssa, että sujuisi paremmin. Ehkä sitten kun mulla on joskus "aikaa"... ;o)
Forssa kutsuukin lauantaina ja sinne saakin herätä aika aikaisin. Plääh! Saapa nähdä miten siellä käy... Siitä sitten lisää myöhemmin.