Arttu ja Eetu

Artun ja Eetun kuulumisia yms. muuta mukavaa...

15.6.06

Kartsalla kikkailees...


Eiliseksi suunniteltu Lattomeren uintireissu meni ihan plörinäksi sateen takia. Päätinpä lähteä Eetun kanssa Porin keskustaan kävelylle ihan kahdestaan, kun aina ollaan liikuttu kolmeen pekkaan. Aluksi Eetu oli ihan ihmeissään, että mihis me nyt tultiin?? No, lähdimme reippaasti kävelemään eteenpäin ja aluksi Eetu oli menossa porttikonkeihin yms., kun varmaan luuli, että olemme menossa johonkin kylään. Loppujen lopuksi herra käveli ihan mallikkaasti, mutta tietty pikkasen ihmeissään... Joka tapauksessa reissu meni ihan hienosti ja totesin, että uudestaan tarvii mennä. Tekee ihan hyvää meidän ummikolle.

Tänään olisi mätsäri Porin Sampolassa. Tarvii kattoo, jos jaksais mennä Eetun kanssa sinne vähän pyörähtämään. Harjoitus tekee mestarin! =o)

Tänä aamuna tapahtui taas mulle jotain niin tyypillistä tai oikeestaa se tapahtui jo eilen illalla. Ajelin kotiin sateessa ja aloin ihmettelemään, että miksi auton pyyhkijät eivät pyyhi alas asti?? No aattelin, että aamulla ne sitten taas pelittää. Aamulla starttasin auton ja pistin sitten vähän pissapoikaakin lasiin ja kas kumma! Pyyhkijät eivät toimineet lainkaan!!! Kyllä siinä tuli taas pari ärräpäätä päästettyä suusta! Ei muuta kuin ajelemaan nesteet lasissa... Tarvii tänään soittaa autohuoltoon ja kysäistä, että mahtuisko toi biili johonkin väliin. Lauantainá kuiteskin kutsuu Forssa ja tolla autolla ei kyllä voi lähetä, jos ei pyyhkijät toimi, kun toi ilmakin on välillä mitä on...
Että semmosta! Petkele! ;o(