Arttu ja Eetu

Artun ja Eetun kuulumisia yms. muuta mukavaa...

1.7.06

Arttu FIN MVA!!!






Tänään lähdimme Virroille (tarkemmin Killinkoskelle) köröttelemään aamusta. Matkalla (183 km) tuli taas se ajatus mieleen, että onko tää köröttely kuumalla ilmalla hullun hommaa?? Näyttelypäivän loppuessa ajatukset pitkästä matkasta olivat täysin haihtuneet! Arttu sai vihdoin ja viimein 3. (4.) serttinsä ja poika sai samalla sen ihanan tittelin FIN MVA!!! Aivan mahtava fiilis! Onnitteluhalaukset tuntuivat aivan mahtavilta!! Tuomari Helge Lie oli todella mukava ja antoikin Artulle aivan mahtavan arvostelun! (Oli minunkin aivan pakko halata tuomaria lopuksi, niin ihana setä se oli!) Ikinä ei ole varmaan meille sellaista tullut.
Avoimissa uroksissa meitä oli vain 2 kisaamassa Arttu ja Fonzie. Kisa oli kyllä todella tiukka! Tuomari sanoi, että molemmat ovat saisivat tänään voittaa, mutta kun niin ei valittevasti voi tehdä, niin Arttu voitti paremmilla takakulmauksilla. Kyllä siinä vähän hiki jo tuli! Mutta kiitos Piialle reilusta hengestä ja kovasta (melkein identtisestä ;o) ) kilpakumppanista! Paras uros kehässä olikin sitten jännitystä ilmassa. Tuomari nappasi ekaksi Daffen ensimmäiseksi ja sitten se SORMI näytti meille, että tulkaapas te tuohon! Siinä oli sitten aivan mahtava tunne! Arttu oli siis loppujen lopuksi AVO ERI1, SERT, FIN MVA, PU2!
Hienoa jatkoa oli myös päivälle Piian Fonzien varasert & PU3 ja Roopen NUO ERI1! Ja vielä oli makeaa mahan täydeltä tulossa... Hanna ja Nana nappasivat myös viimeisen serttinsä ja Nanakin ( tai Hanna) saa nyt laittaa nimen eteen FIN MVA! Sekä vielä kermana päällä oli vielä Nanan ROP!
Paljon Onnea teille kaikille näyttelyssä olleille! Oli aivan mahtavaa!!! =o)

Kotona Arttu sai palkinnoksi lemppari possunkorvaa, mutta poitsu oli niin väsynyt (kun mamma päätti alkaa vielä kuvaamaan) ja läkähtynyt, että korva jäi oman korvan viereen odottamaan parempaa hetkeä... =o) Eetu tunnetusti rouskutti omansa kauhealla vauhdilla...

Huomenna jatketaankin jännittämistä Ulvilassa valioluokassa ja mamman pikku mussu Eetu menee pentuluokkaan! =o) Eli huomiseen!