Arttu ja Eetu

Artun ja Eetun kuulumisia yms. muuta mukavaa...

14.7.06

Tötteröpää...


Mites se laulu nyt menikään... Tötteröpää, tötteröpää naisia metsästää?! No ei kait, tällä kertaa kyseessä vaan meitin Eetu ja upea mamman hankkima koiran kaulus sitä varten, ettei repisi jalasta siteitä pois...
Eilen illalla laitoin Eetulle yötä vasten tämän hassun tötterön päähän. No, itse laittaminen meni todella nätisti, mutta sitten kun oli hökötys päässä, niin Eetu seisoi kuin suolapatsas eikä osannut liikkua minnekään. Oli siinä mammalla vähän nauru piukassa, mutta tietty vähän säälitti hänen surkea olemuksensa. Sitten, kun Eetuska maatuska tajusi, että tämän kanssa voi liikkuakin niin sitten mentiin ja vauhdilla ja seinät vaan kolisi! (Oli tötterö vähän väliä jumissakin jossain huonekalussa ja kääntyminen oli tosi hankalaa...)

Ja olihan tästä kokemuksesta pakkoo ottaa kuviakin! ;)



Eix tää oo hiano vai??


Sivuposeeraus... Arttu henkisenä tukena vieressä. ;)

Yöpesulta tullessani aloin katsomaan, että mitä toi pikkumies nyt oikein touhuaa?! Jätkä sitten seisoi ihan pokkana väliovea päin, niin että tötterö oli vasten ovea. Siinä poika sitten jökötti ja tötterö alkoi koko ajan vain lisää huurustumaan ja huurustumaan pojan hengittäessä... =o) Ei siinä voinut muuta tehdä kuin nauraa!!! Eetu varmaan ajatteli, että jos tukehdutan itseni, niin pääsenpä tästä hökötyksestä varmaan eroon...
Ja taas oli kameran aika räpsiä kuvia... =o)



Mä mamma tapan itteni, jos tää hökötys ei lähde pois mun päästä!!! Älä yritäkään estää mua! (Ihan niinkuin jenkkileffoista... ;) )


Tötterö se vain huurustuu ja huurustuu... =o)

Tässä vielä joitakin poikien: leikkiminen on kivaa -kuvia... (eri päiviltä kuiteskin)


Eetussa taitaa olla pientä homopojan vikaa...


Se on mun luu! Eipäs kun mun! Onneksi silti aika rauhallisessa taistelumielessä...


Jumaskekka pikku äijä! Älä mulle rupee...


Hah! Mä näytän sulle pappa mistä kana pissii...


Siitäs sait! Oikee kunnon närhen munat! =o)

1 Comments:

  • At 12:44 ip., Anonymous Anonyymi said…

    No voihan pojat! Aika moisen töttörön on Eetu saanut. Ja on muuten herra kasvanut, ei ole enää se pieni karvapallo, jonka viimeksi näin.

    Ei voi muuta sanoa,kuin: mielettömän ihanat sivut! Kun ei pääse näkemään teitä kaikkia kolmea niin usein kuin haluaisi, on tosi mukava katsella täältä, miltä teillä siellä näyttää.

    Terkut pojille ja Jazzien vikalla viikolla nähdään!

     

Lähetä kommentti

<< Home